Lekce jógy u Krčáku prodlouženy na celé září

Pro velký úspěch byly bezplatné lekce jógy v parku u Krčského lesa prodlouženy do konce září. Konat se budou každou středu od 18:00.

Září je tu a léto se pomalu chýlí ke konci. Využijte pár posledních teplých týdnů a přijďte si společně zacvičit jógu pod širé nebe do parku u severní hranice Krčského lesa. Všechny lekce jsou zdarma a jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé všech věkových kategorií.

Původně byla jóga plánována jen do konce srpna, ale díky skvělým ohlasům se je společnost Passerinvest Group, která kurz připravila, rozhodla prodloužit o celé září. Čekají nás tedy další čtyři termíny – konkrétně 4. září, 11. září, 18. září a 25. září.

Oproti předchozím lekcím se však s ohledem na dřívější ochlazení posouvá začátek o půl hodiny dopředu. Cvičit se bude každou středu vždy od 18:00 do 19:00.

Místo konání zůstává stejné – park u severní hranice Krčského lesa vedle hotelu Nosál a restaurace Za větrem nedaleko stanice metra Roztyly. Na Roztyly se pohodlně dostanete metrem nebo autobusem č. 135 a 203, případně můžete u hotelu Nosál zaparkovat i auto.

S sebou si stačí přinést pouze vlastní karimatku, pití a hlavně dobrou náladu. Aktuální informace, například v případě nepříznivého počasí, sledujte na této facebookové události magazínu Krčák žije. Více informací se dozvíte také na emailu info@passerinvest.cz, do předmětu stačí slovo „jóga“.